Zorg thuis

Ambulante begeleiding

Voor (jong)volwassenen die een specifieke zorgvraag hebben vanwege hun lichte tot matige verstandelijke beperking, die bij hun ouders/verzorgers of zelfstandig wonen, bieden wij vanuit Zorgerf Waarland ook begeleiding op maat.

Deze begeleiding wordt geboden door onze hiervoor opgeleide medewerkers en gedragskundigen.

Heeft u een vraag? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op.

Opvoed- ondersteuning & logeren

Wij bieden opvoedondersteuning bij de thuiswonende cliënt, eventueel in combinatie met logeren en/of dagbesteding om het gezin te ontlasten.

Wij stemmen een gezamenlijke aanpak af en we zetten samen in wat werkt. Ouders kunnen bij ons terecht met hun vragen. Hierdoor zien zij vaak dat onze ‘vreemde ogen’ ook ander/nieuw gedrag bij hun kind kunnen laten ontstaan, waar zij dat eerder niet voor mogelijk hadden gehouden.

Voor ons zijn er geen rare vragen, je mag ze allemaal stellen en wij denken met je mee in mogelijkheden en oplossingen.

Zelfstandig wonen

Bij zelfstandig wonende cliënten die wij vanuit Het Zorgerf begeleiden, komen wij regelmatig op huisbezoek voor ondersteuning en advies.

Het zelf kunnen uitvoeren van een gezonde levensstijl staat hierbij centraal. We kunnen het bijvoorbeeld met de cliënt hebben over hun dagprogramma, hun voeding, persoonlijke hygiëne, het huishouden, of andere zaken die voor hen een probleem zijn.