Het Zorgerf Waarland

Kwalitatief goede zorg is ons kenmerk

Op Zorgerf Waarland zijn we groot in kleinschaligheid. Op deze zorgboerderij aan de Westkade 1a en 18 in Waarland, Noord-Holland bieden wij (jong)volwassenen met een speciale zorgvraag de mogelijkheid om bij ons te wonen, te logeren en/of dagbesteding te genieten.

Al onze medewerkers zijn geschoold om op maat de beste zorg in de juiste sfeer te kunnen bieden aan onze cliënten. Op deze manier bieden wij zorg van hoogwaardige kwaliteit die voldoet aan de WTZI.


Onze dagbesteding stemmen wij op maat af op wat onze cliënten nodig hebben. Zo bieden wij in onze groene omgeving naast verzorgen van de dieren en het erf ook de mogelijkheid om talent in te zetten of te ontwikkelen in bijvoorbeeld de houtwerkplaats, de keramiekwerkplaats, de tuin en de kas, of de professionele keuken

Er is een eigen fitnessruimte en er wordt onder andere regelmatig gezwommen, gevaren met de boot en met de huifkar gereden.
Naast ons eigen ruime aanbod kunnen de cliënten die bij ons wonen ook hun dagbesteding genieten bij een van onze samenwerkingspartners.

Zorgerf Waarland biedt ook tal van mogelijkheden voor haar omgeving. Iedereen is welkom om originele cadeautjes, plantenstekjes, eieren en zuivel te kopen in onze zelfbedieningswinkel.

Je kunt bij ons terecht voor paardrijlessen, paardencoaching voor teams en individuele coaching.

Bezoekers zijn welkom bij onze evenementen en kunnen recreatieve huifkartochten bij ons boeken.

Voor een overzicht met foto’s van onze medewerkers klik hier.