Dagbesteding Aartswoud

Dagbesteding op maat

De dagbesteding op Het Zorgerf Aartswoud biedt vele mogelijkheden aan onze bewoners en cliënten van buitenaf met een specifieke zorgvraag.

Deze besteding wordt afgestemd passend bij de wensen, dromen en mogelijkheden van de cliënten. 

Boerderij bij het Rundveemuseum

Op ons eigen Zorgerf zorgen onze cliënten met veel liefde voor de dieren van het Rundvee museum: de oudhollandse rassen van koeien, schapen, geiten, kippen, ganzen en eenden.

Daarnaast helpen zij bij het onderhouden van het land, de boomgaard en de moestuin.

Appeltaart

In onze grote woonkeuken ruikt het altijd lekker, want tijdens de dagbesteding worden er dagelijks appeltaarten gebakken. Naast dat deze in het Rundvee Museum door de bezoekers genuttigd kunnen worden, bestellen vele particulieren en bedrijven uit de regio onze befaamde appeltaarten.

Houtwerkplaats

Tevens kunnen onze cliënten werken in de professionele houtwerkplaats. Je leert hier veilig met de machines om te gaan, om zelf mooie dingen te maken volgens een stappenplan of eigen ontwerp werkelijkheid te maken. Maar het opknappen van oude meubels doen wij hier ook.

Wij maken hier in samenwerking met de gemeente en natuurorganisaties vogelhuisjes, insectenhotels en nog veel meer.

Heeft u onlangs nog een lekker hapje van een borrelplank genomen? Grote kans dat die borrelplank bij ons gemaakt is!

Winkel bij Het Zorgerf Aartswoud

Tijdens de dagbesteding mag je ook in onze winkel werken. Hier komen mensen om originele cadeautjes te kopen die veelal in onze eigen professioneel houtwerkplaats gemaakt worden. Maar er is nog veel meer te zien! Neem gerust eens een kijkje!

Vervoer

Wij beschikken over een eigen bus om de cliënten van buitenaf op te halen voor de dagbesteding en ze weer thuis te brengen. Vrijwillige chauffeurs zijn altijd welkom!

Openingstijden

De dagbesteding wordt het gehele jaar aangeboden van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Met uitzondering van een aantal feestdagen.

Bekostiging

Cliënten in de dagbesteding dienen te beschikken over een geldige indicatie voor begeleiding op basis van Zorg in Natura (ZIN) of een Persoonsgebonden Budget (PGB).