Evenementen

Gedurende het jaar zetten wij onze deuren regelmatig open om belangstellenden te ontvangen. Volg ook onze Facebookpagina voor meer informatie hierover.

Open dag & Streekproducten markt

Ieder jaar houden wij een open dag gecombineerd met een markt waar streekproducten, artikelen uit onze houtwerkplaats, ons keramiekatelier en diverse plantjes uit onze tuin en kas te koop zijn.
Je kunt een rondleiding krijgen over ons Zorgerf, waarbij je kunt zien en ervaren wat wij te bieden hebben aan onze cliënten en aan de mensen uit onze omgeving. Ook kinderen kunnen zich hier volop vermaken met onder andere ritjes op een pony, knutselen, springen op het luchtkussen, poffertjes bakken en een loterij waar leuke prijzen te winnen zijn.

Openlucht concert/toneel

Zodra het weer kan, willen wij graag op ons Zorgerf gezelschappen uitnodigen die een of meerdere muziek- of toneelvoorstellingen komen geven.

Themaweek in augustus

In de zomer is er rond half augustus veel te beleven op en rond het Zorgerf Waarland tijdens de themaweek. Zo was er al eens een circusweek met een voorstelling waarbij onze cliënten lieten zien wat zij geleerd hadden tijdens circusworkshops. Ook waanden wij ons eens in het primitieve leven van de Middeleeuwen en hebben we olympische spelen gehouden.
Je bent bij de themaweek welkom als toeschouwer én als deelnemer bij de diverse activiteiten.

Kinderfeestje

Wist je dat je ook je kinderfeestje bij het Zorgerf Waarland kunt houden? Je mag spelletjes doen, pony’s pimpen (hun manen vlechten en versieren) en op ze rijden, cake bakken in de keuken en de cake versieren en opeten in de theetuin, met de dieren spelen en nog veel meer. Lijkt dat je leuk? Neem dan contact op.

Kerst evenement in Waarland

In december wordt ons kabouterpad getransformeerd tot ‘De weg naar Bethlehem’. Wij nodigen je uit om via dit mooi versierde pad te lopen naar onze ‘herberg’ en de stal, waar je tussen de dieren kunt genieten van een kerstverhaal en de liederen van het koor Nura uit Anna Paulowna.
Dit alles komt tot stand samen met de leerlingen van het Regius College Schagen, die ons tijdens hun maatschappelijke stage helpen bij dit evenement.

Kerstfair in Aartswoud

In het tweede weekend van december wordt Aartswoud omgetoverd tot een waar kerstdorp. Natuurlijk draagt ook Het Zorgerf Aartswoud hier een steentje aan bij. Onze Zorgerf wordt sfeervol aangekleed en winkel is open. Hier worden de in de houtwerkplaats gemaakte kerstversieringen verkocht aan het toegestroomde publiek.

IMG_1805
IMG_6484
IMG_1790