Tuin en kas Waarland

Tuin

Heerlijk is het om in de buitenlucht aan het werk zijn. Dat kan volop op ons Zorgerf. In onze groene omgeving is altijd wel iets te doen. Je leert veel vaardigheden op het gebied van snoeien, maaien, wieden of zaaien en oogsten in de moestuin.

Onze bewoners eten bij ons hun zelfgekweekte groenten, aardappelen en fruit. Naast dat het erg lekker is, is dat ook nog eens erg gezond.

Kas

Bij ons komen niet alleen de bloemen tot bloei, maar ook onze cliënten. Naar hartenlust kunnen cliënten met ‘groene vingers’ bij ons in de tuin of in de kas werken. In onze plantenkassen zaaien en stekken zij onder begeleiding van Sander diverse planten, groenten en kruiden.

Deze gezonde smaakmakers verwerken wij weer in onze keuken, maar we verkopen ze ook in onze zelfbedieningswinkel. Zo hebben wij in het voorjaar altijd een mooi assortiment aan viooltjes, eenjarig perkgoed en sla- en tomatenplantjes in de plantenkar naast de winkel staan.

Onderhoud

Op ons groene Zorgerf in Waarland is veel te doen in de tuin en de kas, maar ook de gebouwen en het terrein onderhouden wij netjes onder begeleiding van Sander.

Soms doen wij onderhoudsklussen met onze cliënten bij particulieren.

Heb je hier interesse in, neem dan contact met ons op.

PHOTO-2020-01-16-17-37-22
PHOTO-2020-01-16-18-18-23
zew_32