Bakken & koken Waarland

Wij beschikken over een professionele keuken waar onze cliënten onder begeleiding van medewerkers van alles leren over het klaarmaken van voedsel.

Een recept volgen, benodigdheden bij elkaar zoeken, alles precies afwegen, hygiëne, manieren van snijden en de tijd in de gaten houden, zijn belangrijk bij het koken en bakken.

Vanuit onze eigen moestuin, fruitboomgaard en plantenkas kunnen we met diverse soorten groenten, fruit, kruiden en verse eitjes aan de slag.

Sinds de komst van de theetuin worden in onze keuken voor de gasten de heerlijkste lekkernijen gebakken.

Cliënten kunnen gerechten voor de lunch klaarmaken. Bijna iedere dag wordt er verse soep gemaakt om samen op te eten tussen de middag.
Regelmatig worden de aardappelen, de groenten of een andere avondmaaltijd voor de woonhuizen alvast ‘panklaar’ voor de avond.

59a40f67-cca7-4454-8504-0bbb3848e2c4
PHOTO-2021-07-01-11-08-54
IMG_1788