(Winter)Theetuin Waarland

Zomer

In onze theetuin kan je (op afspraak) genieten van een heerlijk kopje thee of koffie. Er is een ruime keuze aan theesoorten, waaronder verse muntthee van munt uit onze eigen tuin

Per dag zijn er verschillende zelfgemaakte lekkernijen waar je uit kunt kiezen, zoals appeltaart, cake, brownie of lekkere koek.

Volwassenen kunnen in alle rust genieten van een kopje thee terwijl de kinderen spelen op de schommel, van de glijbaan glijden of in de zandbak spelen.

Onze theetuin is een aangenaam rustpunt voor fietsers en wandelaars. Ook het vieren van bijvoorbeeld een verjaardag of kinderfeestje is hier op afspraak mogelijk. 

Wat mogen we voor je inschenken? Onze medewerkers, cliënten onder begeleiding van Anita en onze vrijwilligers staan voor je klaar in deze oase van rust.

De eerste zomer van onze theetuin is een groot succes geworden. Cliënten serveerden trots de thee, koffie en lekkernijen uit. Zeker als er familie of vrienden aan de tafels aanschoven!

Nieuw

Nieuw is dat wij nu ook zelf thee maken van gedroogde bloemen en kruiden uit onze eigen tuin en kas. De Zorgerf-thee-mix is al razend populair!

Winter theetuin

Wegens dit grote succes hebben we besloten om in de kas nu een Winter Theetuin te creëren. Hier kun je naast genieten van koffie, thee en lekkers, ook opwarmen met een lekker kopje soep.
Inmiddels is de kas betegeld en is het gezellig ingericht met tafels en stoelen.

De Winter theetuin is op afspraak geopend voor bijvoorbeeld een verjaardag of kinderfeestje .

PHOTO-2021-07-01-11-08-54
IMG_1775
PHOTO-2021-08-02-15-56-58